OM SCHØNS BILER

DIN FORETRUKNE LEVERANDØR AF LEJEBILER

Hos Schøns Biler kan du få repareret og serviceret din bil uanset bilmærke.
Vi følger bilfabrikkernes anvisninger og har det nyeste tekniske udstyr til rådighed.

OM SCHØNS BILER

Schøns Biler er et biludlejningsfirma og autoværksted beliggende i Sakskøbing. Vi har igennem en lang årrække udlejet alt lige fra personbiler til varevogne til private og erhvervskunder fordelt over hele Danmark.

Virksomhedens målsætning er at hjælpe vores mange kunder med den absolut bedste lejebilsløsning til den bedste pris. Vores mange års erfaring inden for biludlejning har lært os, at alle kunder er forskellige, og har forskellige behov. En ting har vores kunder dog tilfælles, og det er at biludlejning uden skjulte gebyrer, giver vores kunder langt større køreglæde og tiltro til os som udlejer. Vores høje standard, gode priser og professionelle tilgang til udlejning er med til at sikre, at langt de fleste kunder kommer igen.

 

Som billejer hos Schøns Biler er du garanteret professionel vejledning og en personlig løsning på din næste lejebil. Vores mål er at levere god service, kvalitetsbiler som behagelige at køre i og personlig betjening. På den måde sikrer vi, at vi står ud fra vores konkurrenter, og tiltrækker folk fra nær og fjern til at køre at lægge et smut forbi vores firma i Saksekøbing. Til gengæld kvitterer vi med en rigtig god lejeløsning.

Vi ses hos Schøns Biler.

BILLEDER FRA DAGLIGDAGEN

 

SE MERE HER