BILUDLEJNING

HVORFOR SKAL DU VÆLGE AT LEJE BIL HOS OS?

Vi er lokalt placeret i Sakskøbing og vi har et ry for at vores leje biler og varevogne altid er i top stand. Det vi hører vores kunder er mest begejstret for er, at alle vores køretøjer har følgende ting til fælles. Nemlig FRI KILOMETER, KASKO FORSIKRING og SERVICE

LEJ BIL HOS SCHØNS BILER

Hos Schøns Biler har vi et bredt udvalg af lejebiler, der imødekommer ethvert behov. Vi tilbyder både dags udlejning og langtidsudlejning af personbiler og varevogne til private og erhvervskunder. Med biludlejning hos Schøns Biler, har du mulighed for at vælge alt lige fra en praktisk og funktionel familiebil med plads til børnene, barnevogn m.m. til en større varevogn, med mulighed for at transportere flyttegods eller lignende. 

Biludlejning i Danmark kan virke uoverskueligt og til tider utrygt. Vi har alle hørt historier om biludlejning, som er endt ud i en masse uforudsete udgifter. Hos Schøns Biler er der altid fri kilometer, kaskoforsikring og service, lige meget hvilken type bil du lejer. Vi har foretaget disse tiltag, så du altid kan leje biler og varevogne hos os uden at føle dig utryg eller snydt.

Lej bil hos Schøns Biler og vi kvitterer med god og personlig service, hvor vi tager godt imod dig og din familie. Vi sørger altid for at sende jer godt afsted med jeres nye lejebil. Vores personale står altid parat til at hjælpe dig, såfremt du har nogen spørgsmål omkring biludlejning. Hvad enten det omhandler betaling af depositum, forsikring, ekstraudstyr eller vejledning til valg af lejebil, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller tage et smut forbi et af vores to værksteder i Sakskøbing. Biludlejning hos Schøns Biler er værd at køre efter, og kan altid betale sig, hvad end du kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland.

Lej biler og varevogne hos Schøns biler på Lolland-Falster. Vores Dacia Dokker er en alsidig og billig varevogn, der kan langtidslejes i hele Danmark. Har dit firma brug for varevogne i Jylland og på Sjælland – lej hos os i Sakskøbing.

Biludlejning uden uforudsete udgifter

Når du lejer et køretøj hos Schøns biler, får du både kaskoforsikring, service og fri kilometer med i prisen. Det giver tryghed for dig, at alt er i orden og vi får glade kunder. Det betyder også at, får du brug for at køre længere end først antaget, kommer det ikke til at koste dig en formue.

REGLER FOR LEJE OG DEPOSITUM

Et lejedøgn starter ved afhentning af Køretøjet, fra kl. 9.00 – til næste dag kl. 8.30

med mindre andet er aftalt.

Depositum udgør kr. 2.000,00 (beløbet reserveres på dit betalingskort).

Depositum minibus kr. 2.000,00 (beløbet reserveres på dit betalingskort).

Udlejning af personbiler og varevogne, til private og erhvervskunder

Depositum ved alle udlejninger

Dagsudlejning:

Du kan leje en eller flere af vores biler og varevogne, en dag eller flere dage

Inkl. kaskoforsikring fri kilometer og fuld service

Pris fra 350 kr. om dagen

Langtidsudlejning:
Du kan leje en eller flere af vores biler eller varevogne, i flere dage eller flere måneder
inkl. kaskoforsikring fri kilometer og fuld service. Vi er gode på prisen ved udlejning af varebiler, liftbiler, store og små kassevogn samt mini busser.

Pris fra 3840 Ex moms om måneden – pris afhænger af lejeperiode og biltype.